35
years
v2_
 

14 March Bidbook Next Economy

V2_ participated in a project initiated by Studio Wolfpack for a roadmap to a 'Next Economy'. On 14 March 2016 the bidbook will be presented.

Dutch / Nederlands

Op 14 maart wordt het eerste Bidbook Next Economy aangeboden. Rotterdamse voorlopers hebben de afgelopen maanden een aantal experimenten en business cases geformuleerd om de next economy nu al  vorm te geven. Op initiatief van Studio Wolfpack werken partijen als V2_, de RDM Makerspace, BlueCity010 en energiepionier Arash Aazami voor het eerst met elkaar samen aan schaalbare projecten. Denk aan een betaalbare instapkit voor internet of things toepassingen; blockchain experimenten rond publieke opgaven; een launchpad voor disruptieve business cases en een coalitie van 12+ partijen voor ondernemerschap in de wijk.

Het bidbook wordt in ontvangst genomen door wethouder Maarten Struijvenberg en programmadirecteur van de Roadmap Next Economy Hans Beekman (Metropoolregio Rotterdam Den Haag). Het bidbook vormt de aftrap voor een hechte samenwerking tussen de Roadmap Next Economy en creatieve pioniers uit Rotterdam en de gehele metropoolregio.

Achtergrond: www.nexteconomy.nl
Roadmap Next Economy: www.mrdh.nl/rne
Longread De Derde Individuele Revolutie

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in