35
years
v2_
 

De Hondenmepper

Naast hardwareontwikkelaar bij V2_Lab is Stan Wannet beeldend kunstenaar. Hij presenteert 14 november een nieuwe installatie, "De Hondenmepper", in het CBK in Den Bosch.

Uitnodiging

Een spraakmakende, spectaculaire en waanzinnige installatie van de Bossche kunstenaar Stan Wannet vult de zaal van het CBK. Geïnspireerd op het boek ‘De God Denkbaar Denkbaar De God’ van W.F. Hermans bouwt Stan Wannet speciaal voor deze tentoonstelling de installatie De Hondenmepper. De absurde en geweldadige scènes uit het boek vertaalde hij in een zo mogelijk nog vreemder, bewegend beeld. Zijn werk is vaak confronterend en poëtisch tegelijkertijd.

Wannet is een belangrijke jonge kunstenaar die zich ook internationaal profileert. Zo is zijn werk opgenomen – na een werkperiode in België – in de Verbeke-collectie. 

Het CBK is dan ook trots om deze kunstenaar voor het eerst te presenteren met een solotentoonstelling in ’s-Hertogenbosch.


Stan Wannet: 14 november t/m 3 januari

Opening van de expositie is op 14 november om 16.00 uur

In het kader van November Music creëerde Wannet een nieuw muziekstuk met contrabassist Koen Nutters en bassaxofonist Peter Dupont. Te beluisteren op zondag 15 november om 13.30 uur en 15.00 uur in het CBK, entree KunstmuziekRoute.

Op zaterdag 19 december (17.00 uur) zal Stan Wannet zijn nieuwe DVD presenteren met De Hondenmepper en een overzicht van zijn andere installaties.


CBK 's-Hertogenbosch: http://www.cbks-hertogenbosch.nl

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in