35
years
v2_
 

De Derde Dinsdag #15

The Derde Dinsdag (Third Tuesday) is a montly program about the coming activities of TENT, Witte de With, WORM, Showroom MAMA, V2 and the Ro Theater. (Dutch).

19
 
Mar 2013
 
20:00 to 22:00
location: WORM, Boomgaardsstraat 71 3012 XA Rotterdam

(Dutch text)

Wil je weten wat je komende maand kunt verwachten in Rotterdams culturele circuit? Tijdens de Derde Dinsdag #15 lichten TENT, Witte de With, WORM, Showroom MAMA, V2 en het Ro Theater een tip van de sluier op. Op dinsdagavond 19 maart krijg je in de vorm van zang, dans, theater en interviews een update van wat er de komende maand in Rotterdam gebeurt.

Te gast zijn onder andere Yorit Kluitman, wiens doel het doorkruisen van de 418 gemeenten is. Hij legt dit vast om de eigenschappen van open en geordende ruimte te ontsluiten. Stadstuinwinkel STEK, Rotterdams kleinste tuincentrum presenteert zichzelf en Motel Mozaïque presenteert haar programma voor de aankomende editie op 5 en 6 April. Lizzy Timmers geeft een preview van haar voorstelling Songs of the City en er wordt gediscusieerd over de toekomst van Skatepark Westblaak. Hans Walgenbach vertelt tijdens de avond over zijn kunstboekenwinkel en galerie, Walgenbach Art&Books op Zuid. Tevens wordt er een oproep gedaan voor hét beste stedelijke idee van Rotterdam-Zuid, de Grand Prix du Sud, tijdens de avond. Kom dus naar WORM voor een cultureel voorproefje van de aankomende maand!

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in