35
years
v2_
 

De Derde Dinsdag in October 2015

'De Derde Dinsdag' is the live cultural talkshow on cultural events in Rotterdam.

20
 
Oct 2015
 
18:00 to 19:30
location: Showroom MAMA Witte de Withstraat 29-31

The travelling live show of art and culture. Every third Tuesday of the month. An exclusive high speed live preview of Rotterdam’s cultural events, with short interviews, performances, film, dance, theatre and live music.

Pay as you please! Suggested donation € 5,- to € 10,-

Program in Dutch.

Guests a.o. Cokkie Snoei and Nicky Assmann.

De Derde Dinsdag is an initiative of Art Block (Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2_, Witte de With and WORM), Maas theater and dance, Ro Theater, The New Institute, Productiehuis Rotterdam / Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers and de Doelen.

www.dederdedinsdag.org
www.facebook.com/dederdedinsdag
@de3dinsdag

Dutch
Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in highspeed tempo een update van wat er de komende maand te beleven is op het gebied van theater, muziek, film, beeldende kunst, festivals en meer in Rotterdam. 

Verwacht het vertrouwde concept waarbij gastvrouw Anna Visser haar gasten de hemd van het lijf vraagt. Elke editie wordt zij bijgestaan door een speciale gast. Aankomend seizoen is dit een rijke selectie van ‘Jonge Blommen & Oude Rotten’; kunstenaars, artiesten, makers en opinieleiders die hun sporen inmiddels verdiend hebben of juist net komen kijken. Met vragen als ‘Wat heb je bereikt? Waar sta je nu? Welke visioenen heb je voor de toekomst?’ hopen we een inkijkje te krijgen in hun persoonlijke ambities en die voor de stad.

Aanstaande editie ontvangen we Cokkie Snoei
Zij kreeg dit jaar de Cultuurpenning. De Cultuurpenning is een Rotterdamse onderscheiding voor mensen die een bijzondere bijdrage leveren aan het culturele leven van de stad. Cokkie Snoei is sinds 1989 verantwoordelijk voor de galerie die onder haar eigen naam nu al meer dan 25 jaar een vaste waarde vormt en een eigen plek kent in Rotterdam. Zij presenteert onvermoeibaar, jaar in, jaar uit talloze Rotterdamse kunstenaars in haar galerie en op beurzen in binnen- en buitenland.

Amongst the many other guests is Nicky Assmann, who will be interviewed about her solo exhibition at TENT.

De liveshow is omlijst met performances, filmpreviews, theaterscènes, hedendaagse kunst en live muziek. Daarnaast is er volle aandacht vereist bij de DDD-quiz waar vrijkaarten zijn te winnen.

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in