35
years
v2_
 

Derde Dinsdag in December

Zack Denfeld of the Center for Genomic Gastronomy will introduce the special Christmas edition of Test_Lab. This is V2_'s contribution to the cultural talk show De Derde Dinsdag on the third tuesday of December.

17
 
Dec 2013
 
19:00 to 21:00
location: WORM Boomgaardsstraat 71 3012 XA Rotterdam

[Dutch]

Cultuur met een grote K! Met dit keer Inez Boogaarts, secretaris van Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur (RRKS) en directeur van de Rotterdamse Kunststichting (RKS), als speciale gast.

Op dinsdag 17 december weer vanalles te zien en te horen! Het programma is nog niet compleet dus nog even geduld. Wat we in ieder geval voor je in petto hebben: Zack Denfeld geeft je inspiratie voor het kerstdiner en een preview van optreden in WORM.V2_ Institute for Unstable Media

Zack Denfeld van Center for Genomic Gastronomy vertelt over de speciale kerst editie van Test_Lab.

WORM

The Frankenberries geven met hun mix van rock’n roll, garage, indie, pop, surf & punk een preview-optreden.

Wil jij wat winnen?

Deze keer verzorgt creatieve werkplaats/podium/ dinercafé RAAF de Contest met weer hele leuke prijzen!

Er komt nog meer hoor! Nog even geduld…

Kijk voor het volledige programma op www.dederdedinsdag.org.

Entree: € 3,- (alleen aan de deur)De Derde Dinsdag is een initiatief van Kunstblock (Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2, Witte de With en WORM), Ro Theater, Het Nieuwe Instituut, Productiehuis Rotterdam / Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en de Doelen. Deze reizende liveshow is elke derde dinsdag van de maand te gast op een andere culturele plek in de stad.

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in