35
years
v2_
 

Festival WWWk Kunstblock Tours

Kunstblock guided tours (in Dutch) at the Festival 'de Wereld van het Witte de With kwartier'.

13
 
Sep 2014
 
13:00 to 18:00
location: Witte de Withstraat, Rotterdam

The guided tours at Festival WWWk are in Dutch. Get to know the art institution in and around the Witte de Withstraat in Rotterdam. Start at the Witte de With Center for Contemporary Art on Saturday 13 September, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00 and 19:00h

Dutch / Nederlands

De Kunstblock Tours starten voor Witte de With Center for Contemporary Art vanaf 15:00 uur elk uur. Maar zie je één van onze rondleiders? Sluit gerust aan!

Ga mee met de Kunstblock Tour en stap het 'nu' van de kunst en cultuur in. Laat je op een enthousiaste en laagdrempelige wijze rondleiden langs alle kunstpodia van Kunstblock in het Witte de With Kwartier. Samen bieden zij een gevarieerd programma aan voor een breed en divers publiek.

Maak kennis met WORM; het voorbeeld voor avant-gardistische recreatie, met instabiele mediakunst in V2_, Showroom MAMA; de thuisbasis voor de jongste generatie kunstenaars, met internationale kunst in Witte de With Center for Contemporary Art en de top van de Rotterdamse kunst in TENT. Ontdek verhalen over de (kunst)historische achtergrond van het Witte de Withkwartier, kom meer te weten over de eyecatchers in de buitenruimte en luister naar tal van leuke en onverwachte anekdotes.

Meer: festivalwwwk.nl/programma/detail/item_20283

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in