35
years
v2_
 

Nur Literatur

V2_ is host voor de 24ste editie van "Nur Literatur", het Rotterdamse podium voor de letteren en niets dan de letteren.

13
 
Feb 2010
 
19:15 to 22:00

Deur open: 19:30, entree € 7,50 Reserveren: www.nurliteratur.nl 

Op zaterdag 13 februari 2010, de dag voor Valentijnsdag, is V2_ host voor een speciale, romantische editie van Nur Literatur. Het podium voor de letteren en niets dan de letteren zal deze avond een podium zijn voor de liefde en niets dan de liefde. Niet alleen liefde voor elkaar maar juist ook liefde voor de literatuur.

met voordrachten van:

H.H. ter Balkt

Bernlef

Joris van Casteren

Janneke van der Horst

Philip Huff

Alexis de Roode

Manon Uphoff

 

Proza en Poëzie. Met een glas water, een katheder en een microfoon. Nur Literatur.

Nur Literatur is het meest monogame literaire evenement van Rotterdam. Onder het motto "podium voor de letteren en niets dan de letteren" is zij al acht seizoenen trouw aan de literatuur. Zowel bekende topauteurs als vooralsnog onbekende talenten worden gepresenteerd aan een breed, literatuurminnend en nog steeds groeiend publiek. 

Er vonden tot nu toe 23 edities plaats op uiteenlopende locaties in Rotterdam, waar auteurs als Marcel Möring, Ramsey Nasr, Kristien Hemmerechts, Joost Zwagerman, Kees van Kooten, Tommy Wieringa, Esther Gerritsen, Tjitske Jansen en Sanneke van Hassel acte de présence gaven.

Nur Literatur wordt georganiseerd door Simone van Hulst, Judith Kühne, Ernest van der Kwast en Jorg Schellekens. 

Nur Literatur 24 wordt mede mogelijk gemaakt door: de Dienst Kunst en Cultuur van de gemeente Rotterdam, LIRA en Stichting Rotown Magic.

 

More information about this event…

Document Actions
Document Actions
Personal tools
Log in